NPİstanbul'a Güney Afrika'dan ziyaret

Türkiye’nin ilk yataklı nöropsikiyatri hastanesi olan NPİstanbul Hastanesi, Güney Afrika’dan psikiyatri Profesörü A E Gangat’ı ağırladı.

Türkiye’nin ilk yataklı nöropsikiyatri hastanesi olan NPİstanbul Hastanesi, Güney Afrika’dan psikiyatri Profesörü A E Gangat’ı ağırladı.

Türkiye’nin ilk yataklı nöropsikiyatri hastanesi olan NPİstanbul Hastanesi, Türkiye’den olduğu kadar dünya ülkelerinin de dikkatini çekiyor. Çalışmalarını yerinde görmek isteyen bilim adamları hastaneyi ziyaret ediyor. Bu kapsamda Güney Afrika’dan psikiyatri Profesörü A E Gangat, hastaneyi gezdi, yetkililerden bilgi aldı. stNöropsikiyatri alanında başarılı çalışmalara imza atan NPİSTANBUL Hastanesi, dünya akademisyenlerinin dikkatini çekiyor. Gerek nöroloji gerek psikiyatri alanından olsun önemli isimlerin Hastaneyi ziyaretleri sürüyor. Son olarak Güney Afrika’dan Prof. Dr. A E Gangat, çalışmaları yerinde görmek üzere NPİSTANBUL Hastanesine geldi. Güney Afrika’nın psikiyatri alanında önemli ismi olan ve Ascot Park Hospital’da görev alan Gangat; TMU, EKT, MR, QEEG, FARMAKOGENETİK gibi birimleri dolaştı. Gangat’a  çalışmalar hakkında bilgiyi Yrd. Doç. Dr. Serdar Nuhoğlu ve Uzm. Psk. Saadet Çengel verdi. Ziyaretten memnun ayrılan Prof. Dr. A E Gangat, TMU uygulamasını ilk kez gördüğünü ve bundan çok etkilendiğini söyledi.  Gangat FMRI ile de özel ilgilendi, bilgi aldı. Haber-Fotoğraf: Şaban Özdemir (NPGRUP)

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:18 Haziran 2012Yayınlanma Tarihi:09 Haziran 2012

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.