NP Etiler ve NP Feneryolu Tıp Merkezleri yenilendi

Psikiyatriden fizyoterapiye sağlık hizmeti...

Üsküdar Üniversitesi’ne bağlı olan NP Feneryolu ve NP Etiler Tıp Merkezleri, psikiyatri, nöroloji ve psikolojiye odaklanan multisidipliner bir anlayışla hizmet veriyor. Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerine staj ve uygulama olanağı da sunan Tıp Merkezlerinde çocuk, ergen ve yetişkin psikiyatri poliklinikleri, KBB, dil- konuşma bozukluğu, fizyoterapi ve ergoterapi klinikleri bulunuyor.

Üsküdar Üniversitesi NP Feneryolu ve NP Etiler Tıp Merkezleri, çocuk ergen ve yetişkin psikiyatri, psikoloji, bağımlılık, nöroloji, fizyoterapi, kulak burun boğaz, dil-konuşma bozuklukları ve ergoterapi alanlarında multidisipliner anlayışla hizmet veriyor. Üsküdar Üniversitesi’ne bağlı poliklinikler olarak hizmet veren merkezler, artık daha geniş bir yelpazedeki birimleriyle Tıp Merkezi olarak sağlık ve eğitim faaliyetlerine devam edecek.

19 yıllık bilgi birikimi ile danışanlarına en kaliteli sağlık hizmetini sunan NP Etiler ve NP Feneryolu Tıp Merkezleri, aynı zamanda Üsküdar Üniversitesi öğrencilerine staj ve uygulama imkanı sunuyor.

Psikiyatri, dil-konuşma ve fizyoterapi hizmeti veriliyor

NP Feneryolu Tıp Merkezi, yenilenen binasında en son teknoloji ile donatılan yeni adresinde psikiyatri, nöroloji, psikoloji, fizik tedavi, dil ve konuşma bozuklukları, KBB alanındaki sağlık sorunlarının teşhisinde ve tedavisinde ayakta sağlık hizmeti veriyor. Erişkin Psikiyatri Polikliniği, Çocuk ve Ergen Psikiyatri Polikliniği, Fizyoterapi Polikliniği, Dil, Konuşma Terapisi Polikliniği ve Kulak Burun Boğaz (KBB) Polikliniği, danışanlarının sağlık sorunlarına tecrübeli uzman kadrosu ve sağlık personeli ile çözüm üretiyor.

Psikiyatrinin yanı sıra ergoterapi kliniğine sahip

NP Etiler Tıp Merkezi, sahip olduğu en son teknoloji ürünü cihazları ile Erişkin Psikiyatri Polikliniği, Çocuk ve Ergen Psikiyatri Polikliniği, Ergoterapi ve Duyu Bütünleme Kliniği’nde psikoloji ve psikiyatri dallarında tanı ve tedavi hizmeti veriyor.


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:13 Kasım 2017

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.