Naz Elmas Üsküdar’da öğrencilerle buluştu

Dizi ve filmleriyle adından söz ettiren sanatçı Naz Elmas, Üsküdar Üniversitesinde öğrenciler buluştu. Elmas, öğrencilerle keyifli dakikalar geçirdi.

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın kitaplarına ilgi duyan ve neredeyse hepsini okuduğunu belirten Elmas, öğrencilerle bol bol da fotoğraf çektirdi. Kitap Kafede öğrencilerle bir araya gelen Naz Elmas öğrencilerle sohbet etti.

Sosyal medya ve Türkiye dizilerinin şu anki tek düze ilerlediğine değinen Elmas, dizilerin kısa soluklu olduğunu ve birkaç bölüm sonrası yayından kalktığını ifade etti.

Parayı değil, kalite ve özgünlüğü ön plana koymak gerekiyor!

Elmas, vizyonların genişlediğini ve çok şeye hâkim olunduğunu söyleyerek, artık Türk halkı olarak bu tek düze olan dizi konularına ilgi duyulmadığını dile getirdi.

Elmas, “Bu sektördekilerin artık seyirciyi nasıl ekran bağlayabileceklerini düşünmesi lazım. Hem görsel olarak sizi doyurması, hem de konunun ilginizi çekiyor olması lazım. Sektördekilerin sadece diziden para kazanma düşüncesiyle değil, daha kaliteli, az ama özgün işler yapmayı amaç edinmesi gerekiyor” dedi.

Söyleyişinin ardından Naz Elmas’a Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın kitaplarının hediye edilmesiyle ziyaret sona erdi.

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:11 Nisan 2019Yayınlanma Tarihi:10 Nisan 2019

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.