Natalia Burtoiu Üsküdar Üniversitesinin konuğu oldu

Türkiye'nin en çok Erasmus anlaşmalarına imza atan Üsküdar Üniversitesi Psikoloji Bölümü, çok sayıda öğrenciyi Erasmus kapsamında hem yurtdışına gönderdi hem de yurtdışından ülkemize getirdi.

Erasmus çalışmalarını bir üst seviyeye taşıyarak bir ilke daha imza atan Psikoloji Bölümü, ilk kez bir öğretim üyesini Erasmus kapsamında Türkiye'ye davet etti. Romanya’nın Pitesti Üniversitesi’nden Aile ve Çift Terapisti Natalia Burtoiu, Üsküdar Üniversitesi'nin konuğu oldu.

Natalia Burtoiu Üsküdar Üniversitesinin konuğu olduFakülte derslerine konuk öğretim üyesi olarak katılan Burtoiu, NP İstanbul Beyin Hastanesi'nde her Çarşamba yapılan Bilimsel Toplantı'nın da konuğu oldu.

Natalia Burtoiu, son olarak; Üsküdar Üniversitesi 1. Psikoloji Günleri'nde Aile ve Çift Terapisi isimli bir seminer verdi.

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:17 Nisan 2017

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.