Mutluluk 10'da

Birçok kişinin ortak derdi olan kısırlık, çaresiz değil. Uzmanlar, tüketilecek gıdaların doğurganlığı artıracağını belirterek, sarımsak muz ve cevizi önerdi.

Birçok kişinin ortak derdi olan kısırlık, çaresiz değil. Uzmanlar, tüketilecek gıdaların doğurganlığı artıracağını belirterek, sarımsak muz ve cevizi önerdi.

mutlulukBesinlerin gizemli dünyası cinsel yaşamdaki sorunlara şifa oluyor. İçerisinde bulunan birçok vitamin ve mineral doğurganlığı artırıyor. Kısırlığa karşı etkili çözüm üretiyor. Ayrıca erkeklerde sperm kalitesini artırıyor. İşte o mucizevi besinler:

KIRMIZI ET Bol miktarda çinko içeren kırmızı et spermlerin dayanıklılığını artırıyor.

SİYAH ÇİKOLATA Siyah çikolata, sperm sayısını 2 katına çıkaran bir aminoasit içeriyor. Her gün düzenli olarak az miktarda siyah çikolata yiyen erkeklerin daha güçlü orgazm yaşadığı da öne sürülüyor. SARIMSAK Cinsel organlara giden kanın akışını hızlandırıp sperm kalitesini artırıyor. MUZ Muzun içerisinde bulunan nadir bir enzim seks hormonlarını düzenliyor. Ayrıca B1, A ve C vitamini ihtiva ettiği için vücudun sperm üretimini destekliyor. KUŞKONMAZ Bol miktarda C vitamini içeriyor. Bu da spermlerin oksitlenmesini engelliyor. Testislerdeki hücreleri koruyor. Serbest radikalleri engellediğinden hastalıklarla uğraşmak yerine sperm üretimine odaklanıyor. NAR Süper yiyecekler arasında sayılan nar, neredeyse her şeye iyi geliyor. Ayrıca içerisindeki maddeler spermleri güçlendiriyor. CEVİZ İÇERİSİNDEKİ arganin maddesi sperm üretimini destekliyor. Semen hacmini de artırıyor. Ayrıca Omega-3 deposu olan bu yiyecek kan akışını hızlandırıyor. AVOKADO E ve B6 vitamini ile bol miktarda folik asit içeren avokado spermlerin yumurtaya nüfuz ederken daha güçlü olmasını sağlıyor. GİNSENG Ginsengin libidoyu, cinsel performansı ve testislere kan akışını artırıyor. Sertleşme bozukluğu sorunu olan 45 erkek ile yapılan araştırmalarda, 16 hafta boyunca ginseng içeren beslenme sonucunda erkeklerin %60'ında sertleşme sorununun azaldığı gözlemleniyor. İSTİRİDYE İSTİRİDYENİN Afrodizyak etkisi olduğu biliniyor. Çinko deposu bu deniz canlısı aynı zamanda sperm sayısını da artırıyor. MAHMURE

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:11 Temmuz 2015Yayınlanma Tarihi:19 Temmuz 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.