Müezzinoğlu’na mükemmellik ödülü

Ali Eşref Müezzinoğlu’na Dünya Hipnoz Birliği’nden mükemmellik ödülü.

Üsküdar Üniversitesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları ve Araştırmaları Merkezi (GETİPMER) Müdürü diş hekimi Ali Eşref Müezzinoğlu, Dünya Hipnoz Birliği’nden mükemmellik ödülü aldı.

Diş hekimliği alanındaki hipnoz çalışmalarıyla tanınan Ali Eşref Müezzinoğlu, diş hekimliği alanında dünyanın en büyük ödüllerinden birine layık görüldü. Müezzinoğlu’na Kay F.Thompson Mükemmellik Ödülü verildi.

Dünyada üç kişide bulunan ve diş hekimliği alanında verilen en üst derecedeki ödül olma özelliğini taşıyan ödül, ilk kez bir Türk diş hekimine verilmiş oldu.

Ülkem ve üniversitem adına çok önemli bir ödül

Ödülün dünyada kendisi dahil üç kişide bulunduğunu belirten Müezzinoğlu, büyük bir gurur ve mutluluk yaşadığını belirterek şunları söyled:

“Dünya Hipnoz Birliği’nin Almanya Bremen’de 2012’de düzenlediği kongreye katılmıştım. Burada hipnozu diş hekimliğinde en iyi kullanan kişi ödülü verildi.

Bu yıl Ağustos 2015’te Paris’te düzenlenen kongreye katıldım. Bu ödülü organize eden Prof.Dr. Peter Bloom var, Dünya Hipnoz Birliği’nin eski başkanlarından Bloom aynı zamanda Kay F.Thompson Ödüllerini de organize eden kişi. Prof.Dr. Bloom burada bana ‘Bizim için bir numara sensin’ dedi.

Benim gıyabımda ıslak imzalı bir sertifika hazırlanmış, Türkçe karakterlerle yazdırarak göndermişler. Bu bir mükemmeliyet ödülü.

Dünya Hipnoz Birliği bu ödülle beni hipnoz konusunda diş hekimliği alanında bir numara kabul ediyor hem eğitimci hem de uygulamacı olarak. Ülkem ve üniversitem adına çok önemli bir ödül, ilk kez bir müslüman diş hekimine verilmiş bir ödül. Hipnoterapide diş hekimleri adına alınmış bir ödül”


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:29 Mart 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.