Milyonluk mücevherleri 'dedeler' çalmış

Londra’da milyonluk mücevherleri ‘dedeler’ çalmış.

Londra’da milyonluk mücevherleri ‘dedeler’ çalmış.

mucevherdedelerİngiltere’nin Başkenti Londra’da Paskalya tatili sırasında gerçekleştirilen milyonluk mücevher soygununu dedeler gerçekleştirmiş. Stern Online’de yer alan habere göre, haftalardır süren araştırmaların ardından 200 polisle Londra’da çeşitli noktalara baskın yapan İngiliz polisi 7 kişiyi gözaltına aldı.

EMEKLİLER ÇETESİ Habere göre, 3 Nisan’da Londra'da çok sayıda kuyumcunun bulunduğu Hatton Garden caddesindeki Hatton Garden Safety Deposit isimli kiralık kasa şirketine yapılan soygunu yaşları 76, 74, 67, 59, 57, 50 ve 48 olan kişiler gerçekleştirdi. Polisin baskınlar sırasında çalınan ve hırsızlar tarafından henüz nakit paraya çevrilemeyen mücevherlerin bir kısmını da ele geçirildiği belirtiliyor. Mücevherlerin tasnifinin ardından sahiplerine iade edilmesi bekleniyor.

Paskalya tatilini fırsat bilen soyguncular, yaklaşık 4 bin euroluk büyük bir ağır kesici aletle 50 santimetrelik beton duvarı delerek, yaklaşık 200 milyon Sterlin değerinde nakit ve mücevheratı çalarak kayıplara karışmıştı. DHA

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:20 Mayıs 2015Yayınlanma Tarihi:26 Mayıs 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.