Lady Gaga tecavüze uğradıktan sonra hastalandığını itiraf etti

Dünyaca ünlü şarkıcı Lady Gaga, yakın zamanda 19 yaşında tecavüze uğradığını itiraf etmiş, bu açıklamasından sonra pek çok ünlü isim Gaga’ya destek olmuştu.

 

 

 

 

 

BBC'nin haberine göre 30 yaşındaki ünlü şarkıcı Lady Gaga, geçtiğimiz günlerde New Yorkta evsiz LGBTİ bireylerle görüştü. Bu görüşme sırasında tecavüz sonrasında PTSD  (Travma Sonrası Stres Bozukluğu) geçirdiğini açıkladı.

‘Bir akıl hastalığından muzdaribim. Bende PTSD var, daha önce bunu kimseye söylememiştim.’ Gaga ayrıca, bu olayı yedi sene boyunca kimseyle paylaşmadığı için kendini suçladığını da söyledi.

'HER GÜN AKIL HASTALIĞIYLA MÜCADELE EDİYORUM'

Lady Gaga tecavüze uğradıktan sonra hastalandığını itiraf etti

Today Show’a konuşan Gaga, ‘Ailem ve arkadaşlarımın bana gösterdiği sevgi ve nezaket hayatımı kurtardı’ dedi ve ekledi: ‘Meditasyon sakinleşmeme yardımcı oluyor. Her gün bu akıl hastalığıyla mücadele ediyorum.’

Gaga sonrasında da resmi Twitter hesabında şunu yazdı: ‘Ali Forney Merkezi’ndeki LGBTİ bireylere hikayelerini, travma ve acılarını benimle ve dünyayla paylaştıkları için teşekkür ederim. Nezaketiniz bulaşıcı’ dedi.

PTSD nedir?

Travma Sonrası Stres Bozukluğu (PTSD) çok büyük stres altında kalmış kişilerde görülebilen bir rahatsızlıktır.


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:07 Aralık 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.