Kraliçeyi kıskançlık öldürdü

Kraliçenin ölüm sebebi kıskançlık. Kraliçeyi kıskançlık öldürdü.

Kraliçenin ölüm sebebi kıskançlık. Kraliçeyi kıskançlık öldürdü. kiskanclikkraliceHonduras'ta güzellik kraliçesi Maria Jose Alvarado ve ablası Sofia Trinidad'ın ölü bulunmasından sonra gözaltına alınan Trinidad'ın erkek arkadaşı cinayetleri işlediğini itiraf etti.

Polis şefi Ramon Sabillon, basına yaptığı açıklamada, Ruiz'in, kız arkadaşı ve kardeşi güzellik kraliçesini vurduğunu ve daha sonra gömdüğünü itiraf ettiğini bildirdi. Ruiz, kız arkadaşını, başka bir erkekle dans ettiği için vurduğunu, o sırada kaçmaya çalışan güzellik kraliçesi Alvarado'ya da ateş ederek öldürdüğünü belirtti. Kız kardeşleri gömerken Ruiz'e yardım eden Aris Maldonado'nun da tutuklandığı bildirildi. Kız kardeşler, geçen perşembe günü Ruiz'in doğum günü partisine katıldıktan sonra ortadan kaybolmuştu. Alvarado ve Trinidad'ın cesetleri, Santa Barbara kentinde bir kaplıca yakınlarında gömülmüş halde bulunmuştu. Honduras Güzellik Kraliçesi Maria Jose Alvarado, aralık ayında yapılacak 2014 Dünya Güzellik yarışmasında ülkesini temsil etmek için pazar sabahı Londra'ya gidecekti. A.A

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:20 Kasım 2014Yayınlanma Tarihi:22 Kasım 2014

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.