KORKU İLE İLGİLİ SORU VE CEVABI

SORU

MERHABALAR Dünde yazdım ama cevap yok ben bir insandan korkuyorum bana maddi olarak zararı oldu 3 aydır bu yüzden 15 yıllık iş yerimi terk ettim şimdi arayacak veya karşılaşacağız diye korku var içimde bir türlü atamıyorum beynimden bu insan 23 yaşında erkek ne yapmam lazım bana yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim.

CEVAP Kendinizi psikolojik anlamda mı yoksa yasal anlamda mı tehdit altında hissettiğinizi tam olarak anlamamakla birlikte psikolojik açıdan yardımcı olmaya çalışacağım;  aklınızdan çıkaramama durumu kaygınızın çok yüksek olduğunun bir göstergesi sürekli başınıza kötü bir şey gelecekmiş hissine kapılmış olabilirsiniz, ancak siz bu hisse kapılırken farkında olmadan da kendinizi koruma altına almış oluyorsunuz,  tehdit geçtiği halde hala bu şekilde korku hissediyorsanız , bir psikiyatri uzmanından ya da bir psikologtan destek almanız uygun olacaktır. Psk.Elif Kandaz  

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:03 Haziran 2012Yayınlanma Tarihi:02 Ekim 2009

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.