Kitaplarda yazmayan 12 çocuk alışkanlığı

Bebek sahibi olmadan önce, hamilelikte ve minik yaramazlar doğduktan sonra pek çok kitap okuyoruz. İşte kitaplarda yazmayan 12 çocuk alışkanlığı.

Bebek sahibi olmadan önce, hamilelikte ve minik yaramazlar doğduktan sonra pek çok kitap okuyoruz. İşte kitaplarda yazmayan 12 çocuk alışkanlığı.

cocukkitapyazilmayanlarBebek sahibi olmadan önce, hamilelikte ve minik yaramazlar doğduktan sonra pek çok kitap okuyoruz. Ancak şimdi söyleyeceklerimizin o kitaplarda olmadığına eminiz. İşte Buzzfeed'in hazırladığı muhteşem liste! - Oldukça yüksek yerlere gözlerini kırpmadan tırmanabilirler - Duvarları tuval olarak kullanmaya bayılırlar -  Arabanın anahtarlarını kim sakladı sorusunun cevabı hep onlardır -  Yumurtaları tezgahın üzerinde bırakmamanız gerektiğini her seferinde hatırlatmaktan yorulmazlar -  Tek bir oyun karakterine takıntılı olabilirler. -  "Hayır o benim" çığlıklarını bol bol atarlar -  Anne-babaların gözlüklerini kırmayı hobi haline getirirler. - "Hayır" demeyi çok iyi bilirler. -  Sokakta elinizi bırakıp koşmak en büyük tutkularıdır. - Evdeki hayvanlara birazcık haşin davranabilirler. - Sık sık başlarını bir yerlere çarparlar. - Alışveriş arabasında ayağa kalkmak mı? Kesinlikle evet! PEMBENAR.COM

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:10 Aralık 2014Yayınlanma Tarihi:12 Aralık 2014

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.