Kendini kedi zanneden kız lavaboda uyuyor!

Dailymail'de yayınlanan habere göre Norveç'in Oslo şehrinde yaşayan 20 yaşındaki Nano insan gibi görünüyor, insan gibi yürüyor ve insan gibi konuşuyor fakat insan olmadığını düşünüyor ve bir kedi olduğunu söylüyor.

GENETİK BİR BOZUKLUK

Genç kız "NRK P3 Verdens Rikeste Land" adlı Youtube kanalına kedi olmasının ayrıntılarıyla iligili bir röportaj verdi ve bu röportaj 120.000'den fazla izlendi. Nano geleneksel kediler gibi sudan nefret ediyor ve miyavlayarak iletişim kuruyor.Genç kız kedi kulağı olmadığı için bu görüntüyü veren taçlar takıyor.

Hatta bazen yapma bir kuyruk takıyor ve ellerinin üzerinde yürüyor. Nano belli bir yaşa gelene kadar insan olmadığını farketmediğini söylüyor.

Kendini kedi zanneden kız lavaboda uyuyor!Genç kız videoda “Bir kedi olduğumu 16 yaşında doktorlar ve psikiyatristler bende bir “şey” olduğunu söyledikleirnde farkettim. Doğum anında bende genetik bir kusur oluştu” diye belirtiyor.

MUTFAK LAVABOSUNDA UYUYOR

Nano kulaklarının bir kedininki gibi aşırı hassas olduğunu ve biz insanların duyamadığı, cepte ses çıkaran anahtar, yerde sürüklenen valiz gibi sesleri duyduğunu kaydetti.

KÖPEKLERDEN KORKUYOR

Yolda bir köpek gördüğünde otomatik olarak tıslayan Nano tıptı bütün küçük dört ayaklı hayvanlar gibi üstü kapalı ve dar alanlarda uyumayı seviyor. Tıpkı “mutfak lavabosu” gibi.

MİYAVLAYARAK ANLAŞIYORLAR

Nano aynı zamanda çok kişilikli arkadaşı Svien’den de bahsediyor. Bir çok kişiliği olan Svien'ın kişiliklerinden biri de kedi. Bu yüzden için çift miyavlayarak anlaşıyor. Genç kız “Hayatım boyunca kedi olacağım diyor”

DAILY MAIL


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:04 Şubat 2016Yayınlanma Tarihi:29 Ocak 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.