Kebap yemeyi bıraktı 74 kilo verdi

İngiltere’de sadece kebap yiyip, şarap ve bira içerek beslenen 150 kilogram ağırlığındaki öğretim görevlisi Teresa Coleman, 54 beden bir pantolonun içine giremediğini fark edince rejim yapmaya karar verdi.

İngiltere’dekebabyeme sadece kebap yiyip, şarap ve bira içerek beslenen 150 kilogram ağırlığındaki öğretim görevlisi Teresa Coleman, 54 beden bir pantolonun içine giremediğini fark edince rejim yapmaya karar verdi. 29 yaşındaki Coleman, kebap yemeyi bırakıp düzenli spor yapmaya başlayınca iki yıl içinde 76 kiloya düşmeyi başardı.

GAMZE’Yİ FAST-FOOD ÖLDÜRÜYORDU 180 cm boyunda olan kadın “Rejim yapmaya karar verip bir uzmandan yardım istediğimde kimi zaman kebap ve içki yüzünden bir gecede 11 bin kalori tükettiğimi öğrendim ve şoka girdim. Şimdi artık daha bilinçli besleniyorum” dedi. HÜRRİYET

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:12 Şubat 2014Yayınlanma Tarihi:04 Mart 2014

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.