Kavakçı Türkiye’nin değişen rol modelliğini anlattı

Doç. Dr. Merve Kavakçı, İslami Maldiv Üniversitesi’nde gerçekleştirilen “Uluslararası İslami Uyanış Konferansı” na konuşmacı olarak katıldı. Kavakçı,Türkiye’nin değişen rol modelliğini ve dünyada sömürgeciliği postkolonyal çerçevede değerlendirdi.

Üsküdar Üniversitesi Postkolonyal Çalışmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Merve Kavakçı, Uluslararası İslami Uyanış Konferansına katıldı.

Kavakçı Türkiye’nin değişen rol modelliğini anlattıÇoğul ama Birleşik Toplumlar bağlamında gerçekleştirilen konferansa konuşmacı olarak katılan Doç. Dr. Merve Kavakçı, Türkiye’nin rol modelliğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kavakçı Türkiye’nin değişen rol modelliğini anlattı 2

Kavakçı, Postkolonyal çerçevede bölge işleyişini, küresel sömürücüler ve sömürenler arasındaki dinamikleri masaya yatırdı.

 ÜHA


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:23 Kasım 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.