Karikatür gibi görünmek için servet harcıyor

Krystina Butel 16 yıl önce arkadaşıyla tatil için İspanya'ya gitti. Burada hatıra olarak karikatürünü çizdiren Butel'in hayatı ise o andan sonra değişti. Genç kadın bütün kazancını karikatürüne benzemek için harcamaya başladı ve defalarca estetik operasyon geçirdi. Güzel bir genç kadınken, bir çizgi film kahramanına benzedi.

31 yaşındaki Kyrstina Butel 15 yaşındayken bir arkadaşıyla birlikte İspanya'daki İbiza Adasında tatil yapmaya gitti. Adada gezerken turistlerin komik karikatürlerini çizen bir sanatçıyla karşılaştı. Bu sanatçıya karikatürünü çizdirmesi Kyrstina'nın hayatının dönüm noktası oldu.

BÜTÜN HAYATINI DEĞİŞTİRDİ

10 dakika süren çizimin sonunda Kyrstina çizimini görünce çok mutlu hissetti ve adeta karikatürünü kıskandı. Çizim sırasında üstünde kıyafet olmasına rağmen sanatçı Butel'ı çıplak çizmişti. Genç kadının abartılı derecede büyük göğüsleri ve ince bir beli vardı.

BÜTÜN HEDEFİ KARİKATÜRE BENZEMEK OLDU

Otele döndüğünde gece boyunca karikatürünün düşündüğünü söyleyen Butel "Gözlerimi, saçlarımı, dudaklarımı sevmiştim. Karikatürist sanki benim potansiyelimi görmüştü. Karikatür bana ne olabileceğimi gösterdi ve istediğim yöne doğru itti." diyor.

AMACI İÇİN İLK ADIMINI ATTI

2011 yılında 17 yaşında olan Kyrstina estetik olmak için kendi kuaför salonunu açtı ve kazandığı ilk parayla göğüs büyütme ameliyatı oldu. Hastaneden çıktığında amacına bir adım daha ulaştığını düşünen kadın çok mutluydu. İki yıl sonra, 19 yaşındayken ameliyatı tekrarladı.

ARTIK BİR BAĞIMLI

20 yaşından sonra karikatürdeki gibi dev dudaklara ve gergin bir cilde sahip olmak için her altı ayda bir botoks ve dudak enjeksiyonu yaptırmaya başladı. Bunların yanında diş beyazlatma işlemleri, kalıcı makyaj dövmeleri, takma kirpik gibi işlemlerde yaptırıyordu. Karikatürünü oturma odasının duvarına asan genç kadın bundan ilham aldığını ve yaptıklarının bir sanat olduğunu, karikatürdeki kız gibi kendinden emin ve mutlu olmak istediğini, başka insanların ne düşündüğünü umursamadığını söylüyor.

Kyrstina Butel'ın hala uzun bir ameliyat listesi var. Listesinde popo implantı, tekradan göğüs büyütme estetiği, kaş kaldırma operasyonu gibi maddeleri var. Şuana kadar ondan fazla operasyon geçiren genç kadın, kalıcı makyaj, diş beyazlatma işlemleriyle birlikte yaklaşık 133.000 Euro harcamış.

HÜRRİYET


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:06 Mart 2016Yayınlanma Tarihi:01 Mart 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.