Kadın ruhundan anlayan erkekler...

Kadın ruhundan anlayan biriyle olmanın faydaları…

Kadın ruhundan anlayan biriyle olmanın faydaları…

- Kadın olmanın keyfini sonuna kadar çıkarırsınız. - Hiçbir özel günün atlanılmaması, küçük sürprizlerle baştan çıkarılmak size yaşam enerjisi verir.

KADIN RUHUNDAN ANLAYAN BİRİYLE OLMANIN 15 FAYDASI

- "Tamam sen haklısın", "ama akşam maç var", "gitmek zorunda mıyız?", "tamamen unuttum onu ben", vb. cümleleri asla duymazsınız.
- Sizi tamamlayan biriyle birlikte olmanın tadına varırsınız. - Başbaşa zamanlarınızda sessizlikler, sıkılmalar olmaz. - "Yanındaki kimdi", "nereye gidiyorsun?", "iş yerinde kaç erkek var", "o etek kısa değil mi?", "şort mu giyeceksin", vb. gereksiz müdahaleleri bilmezsiniz. - Sadece özür dilemek için değil, sizi ne kadar çok sevdiğini göstermek için çiçekle eve gelen bir sevgiliye sahip olursunuz. - "Acaba doğru mu söylüyor?" diye gereksiz endişeleriniz olmaz.
- Dizinde uyuyakaldığınızda sabah yatakta uyanacağınızı bilirsiniz. - Hayatın müşterek olduğunu lafta değil, uygulamada yaşarsınız. - Onu ailenizle, arkadaşlarınızla tanıştırmaktan keyif alırsınız. - Sırf alınmış olsun diye hediye almazsınız - Gereksiz maço tavırlara maruz kalmazsınız - Diğer kadınların yılda bir yaşadığı romantik akşamlar, sürpriz geziler, çılgın sevişmeler sizin rutininizdir.

HÜRRİYET AİLE


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:24 Mart 2015Yayınlanma Tarihi:27 Mart 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.