İşte sosyal medyayı en aktif kullanan öğrenciler

Rektör Tarhan, sosyal medyayı en aktif kullanan öğrencilerini kabul etti.

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Üsküdar Üniversitesi’nin resmi sosyal hesaplarını en aktif kullanan öğrencileri kabul etti. İlginin kendini memnun ettiğini ifade eden Tarhan, öğrencileri tebrik etti.  

Üsküdar Üniversitesi sosyal medya hesaplarını önemsiyor.

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan üniversitenin resmi sosyal medya hesaplarını en aktif kullanan Çocuk Gelişimi öğrencisi Pınar Taş ve Yeni Medya Bölümü öğrencisi Halide Hayat Kafalı’yı kabul etti.

Etkileşim, bilgilenme ve haberdar olma adına sosyal medyanın günümüzde önemli olduğuna dikkat çeken Tarhan, ilgilerinden ötürü öğrencileri tebrik etti.

Öğrencilerle fotoğraf çektiren Tarhan, facebook, twitter, Google+, instagram, youtube, linkedin, foursquare gibi üniversitenin sosyal medya hesaplarını tüm öğrencilerin düzenli olarak takip etmesinin faydalı olduğunu söyledi.
 

 


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:02 Şubat 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.