İş Güvenliği ve İş Sağlığı Fuarında Üsküdar Üniversitesi’ne ilgi yoğun!

Üsküdar Üniversitesi, 22-25 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen 5. Uluslararası İş Güvenliği ve İş Sağlığı Fuarında sektörün önde gelenleriyle bir araya geliyor.

Katılımcılara akademik ve sahaya ilişkin bilgiler aktaran Üsküdar Üniversitesi, ön lisans, lisans ve yüksek lisans eğitimleri ile alana ilişkin sertifikalı eğitimleri konusunda da bilgilendirmelerde bulunuyor.

22-25 Eylül tarihleri arasında düzenlenen 5. Uluslararası İş Güvenliği ve İş Sağlığı Fuarı başladı.

Ana teması “İnsan yaşamı ve güvenliği” olan fuar, “Yaşam ve Güvenlik” sloganıyla gerçekleştiriliyor.

Türkiye’nin İş Sağlığı Güvenliği ile Yangın Acil Durum Arama Kurtarma alanlarındaki en büyük fuarı ve en kapsamlı etkinliğinde Üsküdar Üniversitesi’nin standına da ilgi yoğun.

İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen ve sektörün önde gelen isimlerini bir araya getiren etkinlikte Üsküdar Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği ön lisans, lisans ve yüksek lisans programlarına ilişkin katılımcıları bilgilendiriyor.

Ayrıca Üsküdar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezinin düzenlediği alana yönelik eğitimler de ilgililere anlatılıyor.

ÜHA


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:23 Eylül 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.