'İletişime Giriş' 3. baskısıyla raflarda

Prof. Dr. Nazife Güngör’ün 'İletişime Giriş' kitabı 3. baskısıyla raflarda.

 

İletişim camiasının önemli akademisyenlerinden Prof. Dr. Nazife Güngör’ün kaleme aldığı “ İletişime Giriş” kitabı, genişletilmiş ve gözden geçirilmiş 3. Baskısı çıktı. Güngör, iletişim olgusunun insan ve toplum diğer yanda da teknoloji gibi iki saç ayağı olduğuna dikkat çekiyor.

İletişimde kuramsal çalışmalarıyla bilinen Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazife Güngör’ün “İletişime Giriş” kitabı 3’üncü kez basıldı.

Genişletilmiş ve gözden geçirilmiş yeni baskı şimdi raflarda.

Siyasal Kitabevinden çıkan kitapta Güngör kitapların hep eksik ve tamamlanması gerektiğine dikkat çekiyor ve şu ifadeleri kullanıyor:

“Kitap hep eksiktir aslında. Düşünmenin, düşünsel üretim yapmanın bir sonu olmadığına göre, tamamlanmış, nokta konularak sonlandırılmış kitap da yoktur. Hep eksiktir, hep tamamlanmayı bekler kitaplar. Onlar da tıpkı canlılar gibi yaşayan varlıklardır.”

Güngör kitabında iletişimin iki sac ayağına vurgu yapıyor.

“İletişim olgusunun iki sac ayağı var. Bir yanda insan ve de toplum, diğer yanda ise teknoloji. İki dinamik alan. Böyle olduğu içindir ki “İletişime Giriş” kitabı da hiçbir zaman tamamlanamayacak, hep yarım kalacak. İnsanın ve de toplumun dinamizmi sürdükçe, teknoloji durmak bilmez biçimde geliştikçe iletişimin düşünsel ve söylemsel amını da hiç bir zaman aynı kalmayacak, sürekli bir değişim ve yenilenmeyle devam edecektir. İletişime Giriş de doğası gereği ve de siz değerli okurların katkılarıyla her yen ilk baskı belli ölçüde de olsa yenilenerek girecektir.”

 


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:28 Ekim 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.