Her şey bir “lütfen” ile başladı

Üsküdar Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Direktörlüğü ile Kısa Film Kulübü bu hafta oyuncu Mert Palavaroğlu'yu öğrencilerle buluşturdu.

Genç oyunca, ünlü olma yolundaki hikayesini öğrencilerle paylaştı ve hayata dair önemli tavsiyelerde bulundu.

Merkez Yerleşke Kuleli Salonu'nda gerçekleştirilen söyleşiye katılım oldukça fazlaydı.

Basketbol oyunculuğu ile başladığı iş yaşamına sonrasında; organizasyon, sahne oyunculuğu, antrenörlük, radyo ve televizyon programcılığı, seslendirme işleriyle devam eden Palavaroğlu, kendisini ünlü olmaya taşıyan olayı Üsküdar Üniversitesi öğrencileriyle paylaştı.

Başarılı oyuncu; "Bir programda sahneye gönüllü alacaklardı. Herkes el kaldırmaya başladı, bense elimi kaldırırken “Lütfen” diye haykırdım. Sonrasında yarım saat sahnede kaldım ve sahneden indiğimde birisi bana kartını uzattı. 'Radyo programı yapmak ister misin?' diye sordu ve böylece şov dünyasına girmiş oldum." dedi.

Samimi bir ortamda geçen söyleşide Mert Palavaroğlu'na yöneltilen soruların çoğu daha önce katıldığı Survivor yarışmasıyla ilgili oldu. Hal böyle olunca yarışmayı yakından takip eden öğrenciler Palavaroğlu'na "Survivor Mert" diye hitap etti.

Hayat felsefesini dile getiren Mert Palavaroğlu öğrencilerden her zaman lütfen kelimesini kullanmalarını ve pozitif enerjiye sahip olmalarını istedi.

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:26 Aralık 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.