Hayatını kurtaran adam

Hayatını kurtaran adamla düğününde dans etti.

16 yaşında lösemi teşhisi konan Greta Hokanson'un, 10 Ekim'de gerçekleşen düğününde herkesi ağlatan dansını, kendisine kemik iliği donörlüğü yapıp sağlığına kavuşmasını sağlayan Danny Daniels ile yaptı.

Genç yaşta lösemi olan Greta Hokanson’un sağlığına kavuşabilmesi için kemik iliği nakli yapılması gerekiyordu. Arkansas’ta yaşayan Danny Daniels isimli kişinin donorlük yapabilmek için bilgilerini girdiği sistemde Hokanson ile eşleşmesi, genç kadının hayatını kurtardı.

Greta kemik iliği naklini olduktan sonra Danny ile tanışma fırsatı yakaladı. Buzzfeed’e yaptığı açıklamada, ‘Onu tanımadan önce benim için, hakkımda hiçbir şey bilmeden kemik iliği bağışı yapan muhteşem bir adamdı sadece. Onu karşımda dururken görmek inanılmazdı’ diyen Greta, 10 Ekim’de yapılan düğününe Danny’i de davet etti.

Danny düğüne katılacağını bildirdiğinde ise mutluluktan ağlamaya başladığını söyleyen Greta , Huffington Post’a yaptığı açıklamada, ‘Onun düğünüme katılması benim için çok fazla şey ifade ediyordu, o olmasaydı bu düğün olmazdı’ dedi.

10 Ekim’de Minnesota’da gerçekleşen düğünde Greta ve Danny unutulmaz bir dansa imza attılar. Düğün fotoğrafçısı Stacy Milburn’ün çektiği karelere yansıyan göz yaşları, ikili dans ederken tüm davetlilerin duygusal anlar yaşamasına sebep oldu.

Fotoğrafçı Milburn, yine Huffington Post’a yaptığı açıklamada, ‘Fotoğrafları çekerken gözyaşlarımla savaşmak zorunda kaldım. Tüm düğün boyunca duygulu anlar yaşandı.’ dedi.
Düğünde damat Tony Hokanson, eşinin hayatını kurtaran adamla ilk tanışma fırsatı yakaladı. ‘Onunla tanışmak benim için bir onur. Bu kadar cömert bir adamla konuşup, onu daha yakından tanıma fırsatı yakalamak benim için büyük bir şans. O olmasaydı, muhtemelen eşimle hiç tanışamazdım.’ dedi.

RADİKAL


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:04 Kasım 2015Yayınlanma Tarihi:30 Ekim 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.