Hamileliğinizi sevmeniz için nedenleriniz var

İşte size hamileliğinizi sevmeniz için nedenler...

Elbette hamilelik döneminde bazı sıkıntılar yaşanabilir ancak sonrasında sizi bekleyen o minik mucize ve hamileliğiniz boyunca elde edeceğiniz avantajlar gerçekten paha biçilmez. İşte size hamileliğinizi sevmeniz için 15 neden...

- Ultrasonda onu gördüğün ilk gün ve yaşadığın paha biçilmez heyecanı ömrünün sonuna kadar ona her baktığında hatırlayacaksın.

- Toplu taşıma kullanırken, sinema bileti alırken ya da yemek mekanlarında uzun kuyruklarda beklemek ve ayakta kalmak gibi bir sorun yaşamazsın. Çünkü senin için mutlaka oturacak bir yer bulunacaktır. - Kimse senden evi temizlemeni, yemek yapmanı misafir ağırlamanı beklemez.

- Yan gelip yatabilirsin

. - Ağlamak istediğin zaman rahat rahat ağlayıp suçu hormonlarının üstüne atabilirsin. - Uzun süre banyoda kalabilir, istediğin saatte kalkabilir, dilediğin gibi tembellik yapabilirsin. Tabii eğer çalışmıyorsan... - Hayatında belki de ilk defa kilo aldığın için üzülmeyeceksin çünkü kilo almak için çok güzel bir nedenin var artık... - Beğendiğin sutyenleri sınırsız sayıda ve kimseye hesap vermeden alabileceksin çünkü göğüslerin gittikçe büyüyor ve daha seksi bir hal alıyor.

- Aile fertleriniden hiç görmediğin kadar ilgi görecek ve şımarıklığın tava yapacak. - Bebek odasını hazırlamak belki de bugüne kadar yaptığınız en heyecanlı iş olacak... - İçinde senden bir parçanın ilk tekmelerini hissettiğinde sevinçten havalara uçacaksın.

- Bebek kıyafeti seçmek, odasının rengine karar vermek ve ona en uygun ismi bulmak hayatında vereceğin en önemli kararlar olacak. - Saçların aldığın vitaminler ve yediğiniz besinlerden dolayı saçların hiç olmadığı kadar gür ve parlak olacak.

Uzun bir süre regl olmamak da özellikle bu dönemde ağrı çekenler ve sıkıntı yaşayanlar için paha biçilmez. - Aynada gördüğün koca göbeğinin içinde minicik elleri, kulakları, gözleri olan sizden bir parçanın bulunduğu hissini yaşamayı dünyalara değişmeyeceksin.

- Çikolata canın çektiğinde vicdan azabı çekmeden rahatlıkla yiyebilirsin çünkü aslında senin değil bebeğin canı çikolata istiyor.

HÜRRİYET AİLE


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:24 Mart 2015Yayınlanma Tarihi:27 Mart 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.