Gül hastalığından böyle kurtuldu

Gül hastalığı sonucu kızaran yüzü sebebiyle sürekli sarhoş veya fazla güneşlenmiş muamelesi gören 30 yaşındaki öğretmen bu sayede gül hastalığını yendi.

Gül hastalığı sonucu kızaran yüzü sebebiyle sürekli sarhoş veya fazla güneşlenmiş muamelesi gören 30 yaşındaki öğretmen bu sayede gül hastalığını yendi.

Daily Mail'in haberine göre gül hastalığı sebebiyle cildi sürekli kırmızı olan Carrie Smith isimli öğretmen kapari içeren bir kremle bu hastalıktan kurtulduğunu iddia etti. gulhastaligiCildi kızarık olduğundan sarhoş olduğu veya çok güneşlendiği ithamlarıyla küçük düşen Carrie, bir dizi antibiyotik kremi denemesine rağmen bu hastalığın geçmediğini belirtti. Yüzüne krem süremeyen, makyaj yapamayan hatta yıkanırken şampuan değdiğinde bile saatlerce cildi yanan Carrie, yüzünü kapatarak sokağa çıkmaya başladı. Bu hastalığı yüzünden hala evlenemediğini belirten Carrie, cildine avokadodan çeşitli antibiyotiklere kadar pek çok krem sürmüş. İnternette denk geldiği kapari içerikli bir kremi de denemeye karar veren kadın bu ilacın 1 ay içerisinde hastalığını azalttığını öne sürdü. Fotoğraflarında belirgin fark olan kadının kullandığı kremdeki kapari meyvesi antienflamatuar özelliklere sahiptir. Kullandığı bitkisel krem ile bu hastalığından kurtulduğunu ve hayatının normalleştiğini belirten Carrie,kendine güveninin geri döndüğünü de belirtti. Herhangi bir alternatif tedavi yöntemini denemeden önce mutlaka doktora başvurmanız gerektiğini hatırlatıyoruz. DAILY MAIL

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:10 Haziran 2015Yayınlanma Tarihi:13 Haziran 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.