'Görmek herkesin hakkı'

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu (SHMYO) Optisyenlik programı öğrencileri, sosyal sorumluluk kapsamında Afrika’ya gözlük yardımında bulundu.

Optisyenlik öğrencileri üniversite laboratuvarında montajı gerçekleştirilen gözlükleri ‘Görmek Herkesin Hakkı” projesi bağlamında Afrika’ya gönderdi.

Üsküdar Üniversitesi SHMYO Optisyenlik programı öğrencileri, Optisyen.com’un Afrika’da gerçekleşen katarak ameliyatı sonrasında kullanımı önemli olan güneş gözlüğü ihtiyacını karşılamak amacıyla başlattığı “Görmek Herkesin Hakkı” sosyal sorumluluk kampanyasına tam destek verdi.

Öğretim Görevlisi Turgut Çakar eşliğinde öğrenciler Üsküdar Üniversitesi laboratuvarında montajı gerçekleştirilen gözlükleri Afrika’ya gönderdi.

Öğrenciler proje kapsamına ek olarak da kendi imkânları ile yakın okuma gözlükleri de yaparak Optisyen.com ekibine teslim etti.

Bu davranışlarıyla Optisyenlik öğrencileri mesleki bir sosyal sorumluluk örneğini de yerine getirmiş oldu.

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:28 Mart 2019Yayınlanma Tarihi:27 Mart 2019

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.