Gerçek aşkı nasıl anlarsınız?

Çoğunlukla beğenmek ile sevgi birbirine karıştırılır, beğendiğin şeye sahip olmak ve üzerinde tasarruf edebilme arzusuyla yaşarız. Peki gerçek aşık olduğunu nasıl anlarsınız?

Çoğunlukla beğenmek ile sevgi birbirine karıştırılır, beğendiğin şeye sahip olmak ve üzerinde tasarruf edebilme arzusuyla yaşarız. Peki gerçek aşık olduğunu nasıl anlarsınız?

asikolmakÇünkü bizim sevgi sandığımız beğeni duygusu, beraberinde sahip olma arzusunu ortaya çıkarır. Bu nedenle gerçek aşk ilk görüşte olmaz. Yani sizin İlk görüşte hissettiğiniz şey aslında karşılıklı çekimden başka bir şey değildir. Bu çekimin aşka dönüşmesi için ise zaman gereklidir Sevdiği İçi Yaşamak İster. Gerçekten aşık olduğunda sevdiğin için yaşamak istersin, onun yanında olmak istersin. Gözün ondan başkasını görmez, elin ondan başkasını tutmaz olur. Onunla tek bir beden, tek bir ruh olmayı arzu edersin. Karşılıksız Sever Gerçek aşık karşılıksız sever. Sevgisi hiç bitmez tükenmez, bazen durulur, bazen coşar ama hiç eksilmez. Sevgisi bir ömür boyu sürer. Öncelik Tanır. Onun için siz, ailesinden ve en yakın arkadaşlarından bile önce gelirsiniz, örneğin Sizin iyi olmanızı, sizin gülmenizi ve mutlu olmanızı ister. Zaman Kavramını Unutuyorsanız. Onunlayken zamanı nasıl geçtiğini fark etmiyorsan aşıksın. Kendi varlığını unutuyorsan, onunla olabilmek için can atıyorsan ve gözlerine bakarken içinin erdiğini hissediyorsan, aşıksın! Sizi Mutlu Etmek için Yemek Yapıyorsa. Sizin için yemek yapmanın yanı sıra hatta bulaşık ve temizlik yapıyorsa. Kilo Aldığınızda Böyle Çok Daha Hoşsun Diyebiliyorsa. Kilo aldığınız dönemlerde kadın dediğin kilolu olur! Gibi benzeri sözleri çok kullanıyorsa, böyle çok daha hoş olduğunuzu söyleyerek iltifatlar ediyorsa. Başınız Çok Ağardığında Masaj Yapıyorsa. Başınız çok ağrıdığında siz söylemeden elleri ile başınıza masaj yapıyorsa ve bundan şikayet etmiyorsa. Sizinle Birlikte Olmak İçin Zaman Hazırlıyorsa. Hafta sonları yada diğer günlerde sizinle birlikte zaman geçirmek için arkadaşları ile yaptığı programı değiştirebiliyorsa. Arkadaşları ile vakit geçirmek yerine sizinle olmayı tercih ediyorsa. Mutluluğun şifresi elinizde demektir. Lütfen O insanın kıymetini bilin ve sevdiğinizi hoş tutun incitmeyin. KADINEKSTRA.COM

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:14 Mart 2014Yayınlanma Tarihi:05 Nisan 2014

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.