Film gibi aşk

ABD’de filmlere konu olabilecek bir aşk hikâyesi yaşanıyor. Erin Roberts, erkek kardeşinin kalbini taşıyan Connor Rabinowitz’e aşık oldu.

ABD’de filmlere konu olabilecek bir aşk hikâyesi yaşanıyor. Erin Roberts, erkek kardeşinin kalbini taşıyan Connor Rabinowitz’e aşık oldu.

askErin’in erkek kardeşi Kellen Roberts, 2005 yılında Güney Dakota’daki Sioux Şelaleleri’nde geçirdiği kazada başını çarparak ağır yaralandı. 22 yaşındaki adamın beyin ölümü üzerine kalbi, Minneapolis’te 17 yaşındaki kalp hastası Connor Rabinowitz’e nakledildi.

İLK GÖRÜŞTE AŞK

Connor, hayatını borçlu olduğu gencin Seattle’da yaşayan ailesiyle tanışmak istedi. Erin (32) ile kardeşinin kalbini taşıyan Connor (25), ilk görüşte birbirlerine âşık oldular. Ancak önceleri ikisi de bu durumu itiraf edemedi. Ayrı şehirlerde yaşamaları yüzünden başlangıçta yılda bir kez görüştüler. Ancak ilişkileri duygusal bir boyut kazanmaya başladı ve sonunda Connor Rabinowitz Seattle’a yerleşti. Erin Roberts, “Ne zaman kardeşimi özlesem, başımı Connor’ın göğsüne dayıyorum. Güçlü bir kalp atışı duyuyorum” diyor. A.A

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:19 Şubat 2013Yayınlanma Tarihi:21 Şubat 2013

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.