Facebook'tan yemek siparişi verilebilecek

Facebook, kullanıcılarını iş dünyasıyla buluşturma çabaları çerçevesinde, bu haftadan itibaren ABD'de sitesini kullananlara yeni imkanlar sunduğunu açıkladı.

Kullanıcılar, bugünden itibaren, şirketlerin Facebook sayfaları üzerinden eve pizza ya da herhangi bir başka yemek ısmarlayabilecekleri gibi sinema bilete alabilecek, kuaförden randevu alabilecek ya da muslukçudan tamir için fiyat alabilecek.

Facebook bu ayın başında başlattığı "Pazar Yeri" (Marketplace) platformu ile kullanıcıların yaşadıkları çevrede ufak tefek şeyler alıp satabilmelerine imkan sağlamıştı.

FACEBOOK PAZAR YERİ UYGULAMASI

Şu anda dünya çapında her ay 1 milyon 700 bin aktif kullanıcısı olan Facebook, sağladığı yeni hizmet ve alışveriş özelliğine bir de "tavsiye" özelliği ekliyor. Böylelikle kullanıcıların beğendikleri hizmetleri tavsiye etmeleri mümkün olacak.

Haberden sonra Facebook hisseleri yüzde 0,8 artarak 129,58 dolara kadar çıktı.

A.A


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:26 Ekim 2016Yayınlanma Tarihi:25 Ekim 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.