Erkekler için hayat kaç yaşında başlıyor?

“Hayat 40’ından sonra başlar” lafı İngiltere’de yapılan bir araştırmayla çürütüldü.

“Hayat 40’ından sonra başlar” lafı İngiltere’de yapılan bir araştırmayla çürütüldü.

erkekhayatManchester kentindeki Crown Clinic’de yapılan araştırmaya göre erkekler 54 yaşına geldiklerinde ‘gerçek bir yetişkin’ gibi hissetmeye ve hayattan keyif almaya başlıyor. 1000 erkeği inceleyen merkez, erkeklerin bu yaşta çocuk yetiştirme ve maddi durum stresinden kurtulduklarını ortaya koydu. Geçmişte 40 olan bu yaşın 54’e çıkmasına sebep olarak ise artan pahalılık ve baba olma yaşının gecikmesi gösterildi.

EN BÜYÜK KAYGI EV

Merkez, İngiltere’de yeni doğanların üçte ikisinin babalarının 30 yaşın üzerinde olduğuna dikkat çekti. Ortalama baba olma yaşı ise 32 olarak açıklandı. Araştırma erkeklerin yaşları ilerledikçe beliren korkularını da ortaya koydu. Katılımcılar en çok ev sahibi olamayacaklarından korktuklarını söyledi. Diğer korkular ise kel kalmak, işsiz kalmak, saçların beyazlaması, emekli olamamak, bekar kalmak ve şişmanlamak olarak açıklandı. MİLLİYET  

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:30 Ekim 2013Yayınlanma Tarihi:03 Kasım 2013

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.