Ergoterapicilere teknoloji bağımlılığı anlatıldı

NPİSTANBUL Beyin Hastanesi Psikiyatri Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Alptekin Çetin, teknoloji bağımlılığına dikkat çekti.

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ergoterapi Bölümü tarafından Ergoterapi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sevda Asqarova’nın öncülüğünde düzenlenen seminerde konuşma yapan NPİSTANBUL Beyin Hastanesi Psikiyatri Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Alptekin Çetin, teknoloji bağımlılığına dikkat çekti.

 Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ergoterapi Bölümü tarafından öğrencilere yönelik düzenlenen seminerler dizisi devam ediyor.

 Üsküdar Üniversitesi Güney Kampüsü Duha Beker Konferans Salonu’nda düzenlenen seminere konuşmacı olarak NPİSTANBUL Beyin Hastanesi Psikiyatri Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Alptekin Çetin katıldı.

“Ben Bağımlı Değilim” başlıklı bir sunum yapan Yrd. Doç. Dr. Alptekin Çetin, bağımlılık problemini el aldığı konuşmasında teknoloji bağımlılığı başta olmak üzere Bağımlılığın Epidemiyolojisi ve Etiyolojisi, Bağımlılığın Nörobiyolojisi, bağımlılık davranışı, bağımlılıkta beyinde neler oluyor, bağımlılık riskini artıran faktörler konularına değindi.

Teknolojinin hayatımızdaki yerine de değinen Yrd. Doç. Dr. Alptekin Çetin, hangi durumların teknoloji bağımlılığı olduğunu da anlattı. Katılımın oldukça yoğun olduğu seminer çiçek takdimi ve fotoğraf çekimiyle sona erdi.

 Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)

 


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:13 Aralık 2017Yayınlanma Tarihi:12 Aralık 2017

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.