En psikopat 6 kız arkadaş

İşte dünyanın en psikopat 6 kız arkadaşı.

İşte dünyanın en psikopat 6 kız arkadaşı. RAJİNİ NARAYAN'IN YAKICI KISKANÇLIĞI

psikopatarkadaslarAvusturalyalı bir kadın, kocasının bir başka kadınla ilişkisi olduğunu düşündü ve kıskançlıktan kocasının pensini yakmak istedi. Rajini Narayan adlı kadın, kocası uyurken penisine etanol benzeri bir madde ile ıslattı ve... Narayan mahkemede amacının sadece kocasını korkutmak istediğini, onu öldürmek istemediğini söyledi. 44 yaşındaki kadın, adam öldürmek suçundan hapishaneye konuldu.

KİRA V, ERKEK ARKADAŞININ PENİSİNİ PATLATTI

Rus bir kadın erkek arkadaşının penisini patlattı. İsmi sadece 'Kira V' olarak açıklanan kadın erkek arkadaşı Alik ile evlenmek istedi; ancak Alik, Kira’nın muhtemelen deli olduğunu fark ederek bunu istemedi ve ilişkiyi sonlandırmak istedi. Kira V, Alik’le güzel bir son gece geçirmek istedi. Kira, Alik’in penisine fişek bağlayarak patlattı.Alik, hastaneye kaldırıldı ve Kira da 12 yıl boyunca hapis cezasına çarptırıldı.

LORENA BOBBİT

23 Haziran 1993’te ajanslar şöyle bir haber geçti: Lorena Bobbit, kavga ettiği kocasının penisini kopartmıştı. Mahkemede Lorena, kocasının o gece kendisine tecavüz ettiğini, yıllar boyu da kötü muamele ve evlilik içi tecavüze maruz kaldığını açıkladı. “O gece mutfağa bir bardak su içmeye gitmiştim. Birden çok büyük bir bıçak gördüm ve aklıma yıllar boyu yaşadığım kötü anılar geldi. Bıçağı aldığım gibi John’un penisini kestim. Evden çıkıp kestiğim penisi de biryere fırlattım.” Mucize eseri doktorlar, John’un kesilen penisinin dokuz buçuk saat süren bir operasyondan sonra yerine dikti. Lorena, mahkemede suçlu bulunmadı.

BAYAN MİNG’İN CEZASI

Çin’de gerçekleşen olayda, Jiang Ming adlı bir erkek karısına internet bağımlılığını bırakacağına ve yeni doğan çocuğuyla ilgileneceğine söz vermişti. Ancak Jiang için internet oldukça çekiciydi ve evin yakınındaki internet kafelerde vakit geçirmeye başladı. Jiang’in karısı onun bu davranışından bıkmıştı ve onu cezalandırmak istemişti. Jiang durumu şöyle açıklıyor: “İnternette dolaşıyordum. Birden sağ elimde bir uyuşma hissettim. Farenin imleci hareket etmiyordum. Sonradan sağ elimin fare pedinin üzerinde olduğunu ve kanın kolumdan fışkırdığını gördüm.” Jiang’in karısı, onu internet bağımlılığı yüzünden cezalandırmak istemişti. Kısaca Jiang, satırla kocasının elini kesmişti. Mahkemeye çıkan karı-koca hiçbir ceza almadı, Jiang, sözünü tutmadığı için kendisinin bu cezayı hak ettiğini söyledi.

DOMİNİQUE FİSHER SEKSTEN SONRA İSMİNİ BIÇAKLA YAZAR

Wayne Robinson, bir barda tanıştığı kadınla gece boyu ilişkiye girdi ve sabah uyandığında koluna kendi ismini kazımış halde buldu: "Dominique" Robinson herhangi bir acı hissettiğini hatırlamadığını söyledi ve ekledi “O an uyanmadığıma inanmıuyorum. Onunla seks yaptığımı bile hatırlamıyorum. Bana farklı pozisyonlarda ilişkiye girdiğimizi söyledi.” Dominique Fisher, bir süre polisten kaçsa da daha sonra yakalandı ve iki seneliğine hapse konuldu.

TESTİS AVCISI BAYAN MARİNESCU

Aruica Marinescu adlı kişinin karısı, aldatıldığını düşündü ve testislerini elleriyle kopardı. Aruica durumu şöyle anlatıyor: “Evdeydik ve sözde ilişkim üzerine kavga ediyorduk. Karım o kadar sinirlendi ki, elleriyle testislerimi tuttuğu gibi kopardı. Güçlü bir kadın değildi ancak o an çok sinirliydi ve siniri yüzünden insan üzeri güçleri var gibiydi. Hissettiğim acı ise anlatılamaz.” Doktorlar Marinsecu’nun testis torbasını ve içindekileri on saatlik bir ameliyattan sonra vücuda geri yerleştirmeyi başardı. HÜRRİYET

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:23 Haziran 2015Yayınlanma Tarihi:24 Haziran 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.