“Eğitimde Sosyal ve Duygusal Öğrenme” sempozyumu

Tarhan “Eğitimde Sosyal ve Duygusal Öğrenme” sempozyumuna katıldı.

Prof. Dr. Nevzat Tarhan,  Bağımlılıkla Mücadelede Okul Temelli Olumlu Davranış Geliştirme Destek projesi kapsamında “Eğitimde Sosyal ve Duygusal Öğrenme” konulu sempozyuma konuşmacı olarak katıldı. Üsküdar Üniversitesi’nin de destek verdiği projede Tarhan önemli değerlendirmelerde bulundu.

“Eğitimde Sosyal ve Duygusal Öğrenme” sempozyumu
Üsküdar Üniversitesi, Üsküdar Belediyesi, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nün desteklediği İSTKA 2015 Bağımlılıkla Mücadelede Okul Temelli Olumlu Davranış Geliştirme Destek Projesi sürüyor.

Bu kapsamda Rektör Prof. Dr. Nevzat Tarhan “Eğitimde Sosyal ve Duygusal Öğrenme” konulu sempozyuma konuşmacı olarak katıldı.

Haydarpaşa Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen sempozyumda Tarhan öğrencilerin sosyal ve duygusal öğrenmelerine ilişkin önemli paylaşımlarda bulundu. Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, sempozyumun sonunda Tarhan'a katkılarından ötürü teşekkür belgesi verdi.

 


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:22 Şubat 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.