“Dijital Dönüşüm” yaklaşıyor!

“Dijital Dönüşüm” . 2-3 Mayıs 2019 tarihlerinde gerçekleşecek. 6. Uluslararası İletişim Günleri’nde, “dijital dönüşüm” ele alınacak.

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi, Uluslararası İletişim Günleri’ne 6. kez ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 2-3 Mayıs 2019 tarihlerinde düzenlenecek olan Uluslararası İletişim Günleri Sempozyumu’nun bu yılki başlığı: “Dijital Dönüşüm”. Alanında uzman birçok ismin yer alacağı sempozyum, bu yıl davetlilerin yanı sıra bildiri sunumlarına da açık olacak.

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından bu yıl 6.’sı düzenlenecek olan Uluslararası İletişim Günleri’nin bu yılki konusu “dijital dönüşüm” olarak belirlendi.

“Dijital dönüşüm”, akademisyenler ve medya profesyonelleri ile ele alınacak.

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazife Güngör, dijital iletişim teknolojilerinin etkileri hakkında şu değerlendirmelerde bulundu:

“Çağa damgasını vuran dijital iletişim teknolojileriyle birlikte medya sektörü ve iletişim bilimleri de önemli bir değişim ve dönüşüm sürecine girdi. Medya profesyonelleri üretim, dağıtım ve yönetimin dijital teknolojiyle sarmalandığı bu yeni döneme uyum sağlamaya çalışırken, akademisyenler söz konusu süreci analiz etmeye yönelik yeni kuramsal ve yöntemsel arayışlara yöneldi. “Dijital Dönüşüm” başlığıyla gerçekleştirilecek olan bu sempozyumla iletişim akademisyenleri ve medya profesyonellerinin katılımıyla dijitalleşme odaklı bu gidişat çeşitli yönleriyle tartışılacaktır. Böylece bilimsel çalışmalara yeni bir vizyon kazandırılmasına katkıda bulunulurken, dijital dünyada tarafların eğitimi, deneyimleri, iş imkânları ve süreçleri irdelenerek iletişim eğitiminde çağın gerekliliklerinin ortaya konulması amaçlanmaktadır.”

Sempozyum, bildiri sunumlarına açık olacak

“Dijital Dönüşüm” başlıklı uluslararası sempozyumun hakemli bir bilimsel etkinlik olduğunu belirten Prof. Dr. Nazife Güngör “Program, iletişim alanında ulusal ve uluslararası düzeyde tanınmış davetli konuşmacıların yanı sıra hakem değerlendirmeli bildiri sunumları ve poster başvurularına da açık olacaktır” şeklinde konuştu.

Prof. Dr. Güngör, sempozyumun konu önerilerine açık olduğunu ifade ederek, programın kapsadığı temaları şöyle sıraladı:

“Yazılı basında dijital dönüşüm
Yeni Medya
Televizyon ve radyoda dijital dönüşüm
Sinemada dijital dönüşüm
Dijital pazarlama iletişimi
Halkla ilişkilerde dijital dönüşüm
Reklamda dijital dönüşüm
Görsel iletişimde dijital dönüşüm
Sanal gerçeklik
Artırılmış gerçeklik
Yapay zekâ”

Bildiri özeti ve poster için son teslim tarihi: 15 Mart 2019

Prof. Dr. Nazife Güngör, Uluslararası İletişim Günleri başvuruları hakkında şu bilgileri verdi:

“Sempozyum sekretaryasına gönderilecek bildiri özetleri, Sempozyum Bilim Kurulu’nca değerlendirilerek, sunum onayı alanlar bildiri özet kitapçığında basılacaktır. Bildiri tam metinleri ise yazarların tercihleri doğrultusunda İletişim Fakültesi Akademik Dergisi ‘Etkileşim’de ya da ‘Sempozyum Bildiri Kitabı’nda yayınlanacaktır. Bildiri özetlerinin 250 sözcüğü geçmemesi gerekmektedir.

Bildiri özeti veya poster için son teslim tarihi 15 Mart 2019’dur. Bildiri veya posterlerin kabul edilip edilmediğine ilişkin geri bildirim en son 30 Mart 2019 tarihine kadar yapılmış olacaktır. Bildiri ve posterlerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Sempozyumla ilgili tüm ayrıntılar için:  https://uskudar.edu.tr/iletisimgunleri/tr/2019

 Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:07 Şubat 2019Yayınlanma Tarihi:06 Şubat 2019

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.