Demirel'in vefatından büyük üzüntü duyuyoruz

Üsküdar Üniversitesi, NPİSTANBUL Nöropsikiyatri Hastanesinin kuruluş adımı olan, Memory Center’s Of America’nın, 25 Mayıs 1999’da açılışını yaparak bizi onurlandıran, merkezimiz adına “Güçlü Hafıza” ödülünü takdim ettiğimiz 9. Cumhurbaşkanımız Sayın Süleyman Demirel’in vefatından büyük bir üzüntü duyduk.

nevzat_tarhan_suleyman_demirel2Üsküdar Üniversitesi, NPİSTANBUL Nöropsikiyatri Hastanesinin kuruluş adımı olan,  Memory Center’s Of America’nın,  25 Mayıs 1999’da açılışını yaparak bizi onurlandıran, merkezimiz adına “Güçlü Hafıza” ödülünü takdim ettiğimiz 9. Cumhurbaşkanımız Sayın Süleyman Demirel’in vefatından büyük bir üzüntü duyduk. Türk siyaset tarihinin unutulmayacak isimlerinden biri olan 9. Cumhurbaşkanımız Sayın Süleyman Demirel’e Allahtan rahmet, sevenlerine ve tüm Türkiye’ye başsağlığı dileriz.

Saygılarımızla,
Prof. Dr. Nevzat Tarhan
Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Nöropsikiyatri Hastanesi

nevzat_tarhan_suleyman_demirel


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:17 Haziran 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.