Çamaşır suyuyla banyo yap dediler...

Egzaması için çamaşır suyuyla banyo yaptı!

Avustralya’nın Sydney şehrinde yaşayan 29 yaşındaki Sarah Cole egzama hastasıydı. Bu nedenle cildindeki yaraları iyileştirecek farklı çözümler deniyor, farklı doktorlara ve uzmanlara danışıyordu. Ne olduysa ondan sonra oldu!

Kendisini muayene eden bir 'uzmanın' önerisi cildindeki yaraları iyileştirmek bir yana genç kadını az kalsın öldürüyordu.

Sarah Cole’un tavsiye amaçlı ziyaret ettiği bir uzman(!) banyo suyuna bir ölçü çamaşır suyu karıştırmasını önerdi. İlk başta öneriye şiddetle karşı çıkan kadın, uzmanın ‘Dene, farkı göreceksin.’ demesi üzerine öneriye uymaya karar verdi. Uzman birinin önerisinin böylesine kötü sonuçlara sebep olacağını tahmin edemeyen Cole banyo suyuna bir ölçü çamaşır suyu karıştırdı. Banyo sırasında cildinde batma hissi oluşsa da asıl sonuçlar iki gün sonra kendini gösterdi.

Titremeye başlayan genç kadın yürüme ve konuşma yetisini kaybetti. Daily Telegraph’ın haberine göre vücudunun %98’i yanıklarla kaplı olan Cole şuanda hastanede kontrol altında tutuluyor. İyileşme sürecinde olan genç kadının giderek artan hastane masraflarının karşılanması amacıyla yakınları tarafından internet üzerinden bağış kampanyası başlatıldı.

HÜRRİYET

 


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:30 Ağustos 2015Yayınlanma Tarihi:29 Ağustos 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.