Bu dehşet ömür boyu unutulmaz

Yedi yaşındaki kızı diri diri gömdüler.

Yedi yaşındaki kızı diri diri gömdüler.

dehsetHindistan’ın Sitapur eyaletine bağlı Semri Gaura adlı bir köyde yedi yaşındaki bir kız diri diri toprağa gömülerek ölüme terk edildi. Küçük kız yakınlardan geçen ve ağlama sesleri duyan bir çiftçi tarafından kurtarıldı.

YEDİ YAŞINDAKİ KIZI DİRİ DİRİ GÖMDÜLER

India Times’ın haberine göre, adının Tanu olduğu belirlenen kız, tarlasından evine dönen Alok Kumar adlı köylü tarafından bulundu. Kumar duyduğu ağlama seslerininin toprak altından geldiğini anlayınca toprağı kazarak küçük kızı çıkardı. Bilincini kaybetmiş halde hastaneye kaldırılan Tanu adlı kız çocuğunun boğazındaki izlerden yola çıkan polis, çocuğun önce boğulmaya çalışıldığını tespit etti. Küçük çocuğun dayısı ve teyzesi tarafından toprağa gömüldüğü belirlenirken, annesinin de 20 Ağustos’tan beri kayıp olduğu ortaya çıktı. DHA

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:29 Ağustos 2014Yayınlanma Tarihi:31 Ağustos 2014

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.