Bradley Cooper hayranlığının böylesi

Gerçek hayatta asla ulaşamayacağınız bir ünlüden 'takıntılı' bir şekilde hoşlansanız ve onsuz yaşayamayacağınızı düşünseniz ne yaparsınız?

Gerçek hayatta asla ulaşamayacağınız bir ünlüden 'takıntılı' bir şekilde hoşlansanız ve onsuz yaşayamayacağınızı düşünseniz ne yaparsınız?

hayranliginboylesiSizi bilmiyoruz ama aktör Bradley Cooper'a "ölümüne" hayran olan Amerikalı iki çocuk annesi Danielle 'sevdiğine kavuşmanın' bir yolunu buldu. Danielle, Bradley Cooper'ın birebir ölçülerindeki karton maketiyle bir hayat kurdu.

TAKINTILARINIZDAN KURTULUN!

Üstelik bu hayata çocukları ve hatta kocası Ed de dahil. Danielle, Bradley Cooper'ın karton maketiyle kurduğu hayattan kareleri de sosyal medyada sahip olduğu tüm sayfalarda takipçileriyle paylaşıyor. Bradley Cooper'la Hayatım adını verdiği bu proje kapsamında Danielle, evden alışverişe çamaşırdan yemek pişirmeye kadar ünlü aktörün maketiyle çektirdiği fotoğrafları yayınlıyor. "Birçok insan gerçekten istediği hayatı yaşayamıyor" diyerek anlatıyor Nisan ayında başladığı projenin çıkış noktasını Danielle. İki çocuk annesi kadın düşünüp taşınmış ve sonunda şöyle bir karara varmış: "Eğer Bradley Cooper ile bir hayat istiyorsam, ben de kendim böyle bir hayat kurarım." Danielle, Instagram ve Facebook sayfalarında paylaşıyor. HÜRRİYET

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:01 Temmuz 2014Yayınlanma Tarihi:02 Temmuz 2014

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.