Böyle bir tutku görülmedi

52 yaşındaki Avusturalyalı Michael Baxter, tam bir 'The Simpsons' tutkunu. Öyle ki çizgi filminin 203 karakterinin tamamını sırtına dövme yaptırdı.

52 yaşındaki Avusturalyalı Michael Baxter, tam bir 'The Simpsons' tutkunu. Öyle ki çizgi filminin 203 karakterinin tamamını sırtına dövme yaptırdı. simpsontutkusuDövmesiyle Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek için başvuran Baxter, "Başvurum kabul edildi ama henüz doldurmam gereken bir sürü form var. Bitiremedim" dedi. Michael'ın dövme tutkusu 10 yıl önce başlamış ama çizgi karakterlere olan takıntısı henüz birkaç sene önceye dayanıyor.

Dövmeci Jade Baxter-Smith'in işini bitirmesi toplamda 130 saat sürmüş. Smith o günü şöyle anlatıyor, "Michael bana geldi ve tüm The Simspons karakterlerini sırtına yapmamı istedi. Güldüm ve şaka yapıyor sandım." Michael'ın kalçasında Family Guy dizisindeki Stewie karakterinin ve kollarında da aile üyelerini simgeleyen bir dizi dövme daha var. Başvurusunu tamamlayabilirse Baxter 17 Aralık'ta Guiness'ın kitabına girmeyi hak kazanacak. Bu tam da The Simpsons'ın 25'inci yıldönümü olacak. BBC  

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:16 Aralık 2014Yayınlanma Tarihi:18 Aralık 2014

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.