Bizi tutsak eden en sıkıcı 15 an

Hayata her ne kadar gezip dolaşıp eğlenmek maksadıyla gelmiş olsak da, bazen istemediğimiz anları yaşarken kendimizi bulabiliyoruz. İşte bizi tutsak eden en sıkıcı 15 an!

Hayata her ne kadar gezip dolaşıp eğlenmek maksadıyla gelmiş olsak da, bazen istemediğimiz anları yaşarken kendimizi bulabiliyoruz. İşte bizi tutsak eden en sıkıcı 15 an!

ÇOK STRESLİYİM NE YAPMALIYIM DİYORSANIZ....

15anBu sıkıcı anları yaşarken bazen fenalık geçirdiğimiz oluyor, bazen de bağırarak kaçmak istiyoruz. İşte hayatınızda maruz kalabileceğiniz en sıkıcı 15 an! Bu anları ancak yaşayanlar bilir. Saniyelerin adeta ipe dizildiği o en sıkıcı, en bunaltıcı anlar vardır ya, işte onları sizler için bir araya getirdik. Hangimiz kendimizi bu anlardan birini yaşarken bulmuyoruz ki? 1. Sıkıcı bir eve misafirliğe gittiğimizde zulüm olan her an 2. Okulun ilk günü bitmek bilmez bir konuşmanın sonsuza uzandığı an 3. "Bekle hazırlanıyorum" der ya birisi, beklemekten başka bir şey yapamadığımız an 4. Derste, İlber Ortaylı ses tonuna sahip bir hocadan bilgi bombardumanına tutulduğumuz an 5. Sevgiliyle kavga edip küstüğümüzde, ondan bir telefon gelsin diye beklediğimiz an 6. Bizimle alakası olmayan bir iş toplantısında buluruz ya kendimizi, toplantı ne zaman biter diye kendimize sormaya başladığımız an 7. İş görüşmesi için gittiğimiz yerde beklemeye alınmamızın üstünden bir saat geçtiğini fark ettiğimiz an 8. Tuttuğumuz takımın üç pas bile yapamadığı bir maçı izlemek zorunda kaldığımız an 9. Sevilimizle sohbet uzadığında "Öf haydi ne zaman öpüşeceğiz" deiğimiz an 10. Buluşmaya geç gelen sevgiliyi beklediğimiz her an 11. Konya otobanında direksiyon başında, tek başımıza olduğumuz ve teybin bozulduğu an 12. İşteki son günümüzde mesai bitsin diye beklediğimiz an 13. Bizden önce lavobaya girmiş birini çektiğimiz sancılar eşliğinde beklediğimiz an 14. Kabak tadı veren bir organizasyonda zorunlu bir şekilde bulunup, kaçıp kurtulmak istediğimiz an 15. Bitmeyen bir azarlamaya dönüşen konuşmanın ortasında kaldığımızı fark ettiğimiz an HÜRRİYET  

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:28 Ağustos 2014Yayınlanma Tarihi:30 Ağustos 2014

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.