'Bir bağımlı bir hayat projesi'

"Bir Bağımlı Bir Hayat Projesi" kapsamında madde bağımlılığından kurtulan 15 genç, Antalya'da kendilerine yardımcı olan polislerle doğa yürüyüşü yaptı.

"Bir Bağımlı Bir Hayat Projesi" kapsamında madde bağımlılığından kurtulan 15 genç, Antalya'da kendilerine yardımcı olan polislerle doğa yürüyüşü yaptı.

bagimliAntalya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce hazırlanan "Bir Bağımlı Bir Hayat" isimli proje kapsamında Düzler Çamı Güver Uçurumu mevkiisinde doğa yürüyüşü düzenlendi. Etkinliğe, proje ile madde bağımlılığından kurtulan 15 genç, aileleri, Antalya Vali Yardımcıları Mehmet Kurdoğlu, Mustafa Özkaynak, Antalya Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam ile gençlerin madde bağımlılığından kurtulmasına yardımcı olan Narkotik Büro Amirliği polisleri katıldı. Emniyet Müdürü Sağlam, yürüyüş sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, uyuşturucu ticaretiyle mücadele ederken bağımlıları da tedavi ettirmeyi amaçladıklarını kaydetti. 400 kişinin katıldığı yürüyüş ile uyuşturucu bağımlısı gençlere dikkat çekmek istediklerini vurgulayan Sağlam, madde bağımlısı gençlerde sağlıklı yaşam bilinci oluşturmayı hedeflediklerini ifade etti. AA

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:02 Kasım 2013Yayınlanma Tarihi:07 Kasım 2013

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.