Başvuru için son gün 15 Mart

3. Davranış Bilimleri Fikir Festivali’ne başvuru için son gün 15 Mart

Dünyayı değiştirecek “genç” fikirlerin buluştuğu 3. Davranış Bilimleri Fikir Festivali’nin başvurularında sona yaklaşıldı. Üsküdar Üniversitesi’nin lise öğrencileri için “Hayatı Fark Et, Dünya Değişsin” başlığı altında değerlendirdiği fikirler için son başvuru tarihi 15 Mart 2016. Festival formatında bir yarışma olarak düzenlenen liseli-üniversiteli buluşmasında önceki festivallerde onlarca proje değerlendirildi.

Başvuru için son gün 15 Mart
Üsküdar Üniversitesi, lise öğrencilerini üçüncü kez bir fikir festivalinde buluşturacak. Türkiye’nin tek fikir festivali olan Davranış Bilimleri Fikir Festivali Üsküdar Üniversitesi ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleşiyor.

Son başvuru tarihi 15 Mart olan, lise öğrencilerini bilime teşvik etmek ve onların fikirlerine sahip çıkmak amacıyla düzenlenen festivale gençler geliştirdikleri projeleriyle başvuruyorlar.

Festivalde başarılı bulunan projeleri önemli ödüller bekliyor.  Yarışmada 1’nci olan öğrenciye 6 bin TL, 2’nci ye 4 bin TL, 3’üncüye 2 bin TL., 4-14 arası sıralamaya giren projelere de 500 TL değerinde Başarılı Proje ödülü verilecek. Bunun yanında proje danışmanlarını da öğrencisinin kazandığı ödülün yarısı kadar ödül alacaktır.

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan “Davranış Bilimleri Fikir Festivali’nin katılan tüm fikirlerin değerlendirildiği ve her fikrin önemsendiği bir formatı var. Bu nedenle benzerlerinden farklı olarak yarışma yerine fikirlerin sergilendiği bir konseptle planlandı. Katılan her fikir ülkemiz ve bizim için çok değerli. Davranış Bilimleri alanındaki eğitimiyle öne çıkan üniversite olarak bu festivali önemsiyoruz.” dedi.

Üsküdar Üniversitesi 3. Davranış Bilimleri Fikir Festivali, rehber öğretmenleri ve proje danışman öğretmenleri ile branş öğretmenlerinin rehberliğinde, lise 9- 10- 11- 12’nci sınıf öğrencilerinin her türlü bilimsel ve düşünsel üretimine açık olarak gerçekleşiyor.

“Hayatı Fark Et, Dünya Değişsin” başlığı altında hazırlayacakları projeleri ile yarışan gençler diğer yandan festival programında yer alan söyleşi, panel ve atölye çalışmalarına katılabilecek.

Kazanan projeler 15 Nisan 2016 tarihinde festival formatında düzenlenen ödül töreninde açıklanacak.

Festivale ilişkin bilgi için:
//www.dbfestivali.com/

 


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:07 Mart 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.