Başka bir şey yemiyor

İngiltere'de yaşayan Claire Jones'un ilginç bir fobisi var. Sadece patates yiyor başka bir şey yemiyor.

İngiltere'de yaşayan Claire Jones'un ilginç bir fobisi var. Sadece patates yiyor başka bir şey yemiyor.

yiyemiyorJones neredeyse tüm diğer yiyeceklerden korktuğu için sadece patates yiyor. 23 yaşındaki genç kız diğer yiyecekleri yemeyi düşündüğü anda bile panik atak geçiriyor. Barmaid'lik yapan genç kadın başta patates olmak üzere, sadece çedar peyniri ve lahana salatası yiyebiliyor. Claire nadir olarak da ekmek, sosis ya da burger yiyor ancak beslenme alışkanlığındaki bu ufak değişiklik bile onun midesini bulandırmaya yetiyor.

TAKINTILARINIZDAN KURTULMANIN YOLLARI

Genç kadının bu alışkanlığı düşünüldüğünde bugüne kadar yaklaşık 13 bin patates yediği anlamına geliyor. Jones bu yeme bozukluğuyla ilgili olarak, patates yemekten sıkıldım ama kendimi nasıl durduracağımı da bilmiyorum. Sürekli hastalanıyorum ve bağışıklık sistemim gerçekten kötü durumda. Son altı aydır sinüs enfeksiyonu yaşadığını söyleyen Jones, bu hastalıktan dolayı çok yorulduğunu belirtiyor. Ancak yeni besinler denemesinin de kendisini fiziksel olarak hasta ettiğini belirtiyor. BBC

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:25 Mart 2013Yayınlanma Tarihi:28 Mart 2013

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.