Anneler bu kez Hollanda'da buluştu

Üsküdar Üniversitesi ve NPİSTANBUL Beyin Hastanesi Avrupa Temsilciliğinde her hafta cuma günleri düzenlenen ve büyük ilgi gören “Anneler Buluşması” bu kez Hollanda'da yapıldı.

Hollanda Türk Kadınlar Derneğinde gerçekleştirilen ve Klinik Psikolog Çiğdem Demirsoy'un katıldığı etkinlik büyük ilgi gördü.

“Aile içi sağlıklı iletişim nasıl sağlanır?” konusunun işlendiği Hollanda Anneler Buluşmasında Üsküdar Üniversitesi NPİSTANBUL Beyin Hastanesinden Uzm. Klnk. Psikolog Çiğdem Demirsoy; ailelere, özellikle annelere çok önemli tavsiyelerde bulundu.

GÜÇLÜKLER YANLIŞ ELE ALINIRSA SORUN OLUYOR!

"Anneler artık yalnız değil" sloganıyla tüm Hollanda'da yaşayan çok sayıda Türk annenin davet edildiği etkinlikte Demirsoy; "Her ailede yaşamın içinde bir takım güçlükler yaşanır. Çocuklar ve eşler arasında sorunlar görülebilir. Bunlara yaşam güçlükleri diyoruz. Ama güçlükleri yanlış şekilde ele alırsak soruna dönüşebilir. Özetlemek gerekirse sorunsuz bir yaşantı yok. Aile içinde yaşanan problemlerin en büyük sebebi kişiler arasındaki iletişimsizlikten kaynaklanıyor. İletişim ve uzlaşmacı bir dil şart." dedi.

 Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)

 


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:17 Kasım 2017Yayınlanma Tarihi:16 Kasım 2017

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.