Anne baba olmadan önce bunları yapın!

Evinizin minik patronu dünyaya gelmeden önce yapılacak 10 şey.

Anne baba olmak tabii ki dünyanın en güzel duygularından biri... Ancak şunu bilmelisiniz ki minik bebeğiniz dünyaya geldiği andan itibaren evdeki yönetimi eline alacak ve kuralları bundan sonra o koyacak. Onun için size tavsiyemiz bebek sahibi olmadan önce mutlaka listedeki maddeleri uygulamanız! Hafta sonu geç saatlere kadar uyuyun ve hiçbir şeyin uykunuzu bölmesine izin vermeyin.

En azından haftada bir gün sabahlara kadar arkadaşlarınızla eğlenin. Yapmak istediğiniz kadar hız yapın çünkü bebek doğduktan sonra 50 km'nin üzerine çıkamayacaksınız. Macera sporlarından iyice hevesinizi alın çünkü bir daha buna cesaret edemeyebilirsiniz. ınız varsa mutlaka bebek öncesi baş başa bir tatil yapın. Bol bol kitap okuyun, film izleyin, baş başa kaliteli zaman geçirin.

Bebekten sonra bu anları çok özleyeceksiniz. Küvetinizi doldurun ve uzun uzun banyo yapmanın keyfine varın. Bebek doğduktan sonra bir müddet sizin için banyo yapmanın anlamı vücuduna sadece su değdirmekten ibaret olabilir. Spor araba ya da tek kapılı araba tutkunuz varsa bir an önce hevesinizi almaya bakın çünkü bebek doğduktan sonra bu zevkiniz ile de vedalaşmak zorunda kalabilirsiniz. Seks için birbirinize yeterince fazla zaman ayırın. Bebek doğduktan sonra bu işi biraz daha aceleye getirmeniz gerekenler günler gelecek. O yüzden fırsatları iyi değerlendirin. Uzun uzun alışveriş yapmanın keyfini çıkarın.

MAHMURE


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:02 Mart 2015Yayınlanma Tarihi:05 Mart 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.