Aldatılıyor muyum?

Sevgilinizin sizi aldattığından şüpheleniyor ancak emin olamıyor musunuz? Bu ipuçlarının yardımı dokunabilir.

Aldatılmak hiçbir kadın tarafından istenmeyecek bir şey ancak ne yazık ki hep bu sorunla karşı karşıyayız. Sizinle eskisi kadar ilgilenmiyor, birlikte daha az vakit geçiriyorsanız şüphelenmekte haklısınız. Uzun vadeli ilişkilerde ilk andaki heyecan kalmamış olabilir, bu normaldir ancak sizinle hiç ilgilenmiyorsa dikkat edin. Partnerinizin yalanlarını yakalıyorsanız, bu önemli bir sorun. Ne için yalan söylediği de önemli ancak iş yerindeyim dediği zaman orada değilse duruma dikkat edin.

Aldatıldığınızın belki de en büyük sinyali, partnerinizin sizinle cinsel birliktelik yaşamak istemeyişidir. Size arkadaş gibi davranmaya başladıysa bu başka birine ilgisinin olduğunun sinyali olabilir. Giysilerinde olumlu anlamda değişikliğe gitmişse ve dış görüntüsüne daha fazla dikkat eder olduysa, aldatılmıyorsanız bile bu yakındır. Ayrıca sağlığı konusunda daha fazla endişeleniyorsa da bu da bir tehdit alarmı sayılabilir. Birlikte olduğunuz anlarda telefonu sürekli kapalıysa, bu partnerinizin sevgilisi tarafından uygunsuz bir anda aranmamak için alınmış bir önlem olabilir, dikkat edin.

MAHMURE


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:08 Eylül 2014

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.