Aile değerlerinize sahip çıkmalısınız

Prof. Dr. Nevzat Tarhan’dan Kocaeli’nde “Bilinçli Aile Olmak” Konferansı verdi. Tarhan, aile değerlerine sahip çıkılması gerektiğinin altını çizdi.

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan Kocaeli İnsani Değerler Birliği (İDERBİR) tarafından düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katıldı. “Bilinçli Aile Olmak” konusunda katılımcılara önemli paylaşımlarda bulunan Tarhan, aile değerlerine sahip çıkılması gerektiğinin altını çizdi.

Üsküdar Üniversitesi Rektörü, Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan, konferanslarına bir yenisini daha ekledi. Tarhan bu kez Kocaelilerle bir araya geldi. Kocaeli MÜSİAD Sosyal Tesislerinde düzenlenen konferansa Kocaeliler yoğun ilgi gösterdi.

Bozulan aile değerlerine ilişkin önemli paylaşımlarda bulunan Prof. Dr. Nevzat Tarhan Batının günümüzde medeniyet krizi yaşadığını, aile değerlerini her geçen gün kaybettiğini söyledi.

Batının, Doğunun irfan ve kültürüne her zamankinden çok daha fazla ihtiyaç duyduğunun altını çizin Tarhan, toplum olarak aile değerlerinin korunması gerektiğini de hatırlattı.

Ailenin canlı bir yapı olduğu ve kişiliği bulunduğunu belirten Tarhan, aile bireylerinin birbirlerine değer verip, anlayış göstermeleri ve fertlerin bir birleriyle daha fazla vakit geçirmeleri gerektiğini kaydetti.

21. yüzyılda insanların konforuna düşkün ve bencilleştiğinin altını çizen Tarhan her geçen gün insanların daha da yalnızlaştı sorununa vurgu yaptı.

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:23 Şubat 2019Yayınlanma Tarihi:22 Şubat 2019

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.