5. Uluslararası Bipolar Bozukluklar Kongresi İstanbul'da

İstanbul önemli bir kongreye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 5’inci Uluslar arası Bipolar Bozukluklar Kongresi 14 Mart’ta İstanbul’da başlıyor…

İstanbul önemli bir kongreye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 5’inci Uluslar arası Bipolar Bozukluklar Kongresi 14 Mart’ta İstanbul’da başlıyor…

Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek olan 5. Uluslararası Bipolar Bozukluklar Kongresi, 14-17 Mart tarihleri arasında, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılacak.

BİPOLAR BOZUKLUK HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYIN…

Katılımın yoğun olması beklenen uluslar arası kongreye alanında uzman akademisyenlerin yanı sıra ilaç şirketleri ve hastalar ile hasta yakınlarının da katılması bekleniyor. Kongre manik depresif hastalıkları konu almasıyla uluslararası bir nitelik de taşıyor. Kongrede bir de fotoğraf sergisi olması planlanıyor. Selen Şanlı, kongreye özel olarak hazırladığı fotoğraf sergisinde sıra dışı bir çalışmasını da katılımcılarla paylaşacak. Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek 5’inci Uluslararası Bipolar Bozukluklar Kongresi, 14-17 Mart tarihleri arasında, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek. Kongreye ilişkin ayrıntılı bilgi için tıklayın…  Şaban Özdemir (NPGRUP)

Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:25 Şubat 2012

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.