5 aylık kızıyla boğaya meydan okudu

İspanya'nın ünlü boğa güreşçisi Francisco Rivera Ordonez, kucağında 5 aylık kızıyla boğanın karşısına geçtiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaşınca tepkileri üzerine çekti.

Sosyal medyada Ordonez ‘Çocuğunun hayatını tehlikeye atan bir sorumsuz ve aptal’ olmakla suçlanırken, ünlü matador gelen tepkilere, “Hiçbir zaman kollarımda olduğundan daha fazla güvende olmayacak” yanıtını verdi.

Ordonez çocuğunun hayatını tehlikeye attığı gerekçesiyle Endülüs Savcılığı’nda ifade verirken, bazı matadorlar da çocuklarıyla arenaya çıktıkları anların fotoğraflarını paylaşarak kendisine destek verdi. Beş kuşaktır boğa güreşiyle uğraştıklarını kaydeden Ordonez, babasıyla arenada çekilen bir çocukluk fotoğrafını da paylaştı. Ordonez’in babası, matador Paquirri de 1984’te bir boğanın boynuz darbesiyle yaşamını yitirmişti.

A.A

 


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:02 Şubat 2016Yayınlanma Tarihi:27 Ocak 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.