Yök Başkanı'ndan teşekkür

Üsküdar Üniversitesi’ne ilk sırada yerleşen 1’incilere YÖK Başkanı’ndan teşekkür…

Üniversite giriş sınavında aldıkları puanlarla Üsküdar Üniversitesi’nde fakültelerine 1’inci olarak yerleşen öğrencilere YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’ın teşekkür belgesi Senato Toplantısında verildi. Belgelerini Rektör Prof. Dr. Nevzat Tarhan’dan alan öğrencileri dekanları da kutladı.

2015-2016 yılında Üniversite giriş sınavında aldıkları puanla Üsküdar Üniversitesi’nde fakültelerine ilk sırada yerleşen öğrenciler ödüllendirildi.Yök Başkanı'ndan teşekkür

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’ın 4 öğrenciye hitaben yazdığı belgeleri senato toplantısında takdim edildi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi, Ergoterapi Bölümü öğrencisi Abdullah Furkan Cangi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Psikoloji Bölümü (İngilizce) öğrencisi Mehmet Yunus Gökalp, İletişim Fakültesi, Yeni Medya ve Gazetecilik Bölümü, Rıfat Özcan ve Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü (İngilizce) öğrencisi Uğur Coşkun’a belgeleri Rektör Prof. Dr. Nevzat Tarhan tarafından verildi.

Öğrencileri Fakültelerin dekanları da tebrik etti.

 


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:01 Ekim 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.