Yakınlaşın ilişkinizi kurtarın!

Birbirinize yakınlaşmak için uzun ilişki konuşmaları yapmak yerine birlikte daha çok vakit geçirmelisiniz. İşte Birbirinize yakınlaşmanın en iyi yolları.

Çok işi olan bir kadınsınız, bunu anlayabiliyoruz. Her ne kadar erkek arkadaşınızla yakınlaşma fikri teoride cazip gözükse de yoğun bir günün ardından her ikinizin de en son istediği şey ilişkiniz üzerinde kafa patlatmak. Ancak erkek arkadaşınızla iletişim kurmak bu kadar zor değil. Psikolog Yvonne Thomas, erkek arkadaşınıza yakınlaşmak için çok fazla zaman, para harcayıp organizasyonla uğraşmanıza gerek kalmadan birçok yol bulabileceğinizi belirtiyor. İşte erkek arkadaşınızla şu anda olduğunuzdan daha da çok yakınlaşabilmeniz için yapabilecekleriniz…

RAHATLAYIN

İşten sıyrılıp eğlenebilmek için kendinize bir içki saati ayırabilirsiniz. Bu bir kadeh şarap ve yanında peynir tabağı kombinasyonu ve beş dakikalık birbirinize sokulma seansı şeklinde olabilir. Paylaşılan bu anlar erkek arkadaşınızla uyum içerisinde olmanızı sağlayacaktır.

YEMEĞİ BERABER HAZIRLAYIN

Bu aktivite birbirinizle daha rahat sohbet etmenizi sağlayacaktır. Birçok işi aynı anda yaptığınız için diyalogunuz mutlaka bir anlam taşıma baskısı altında kalmadan kolayca akıp gidecektir

ONA KÜÇÜK BİR HEDİYE VERİN

Eğer bir dükkanda kasa sırası bekliyorsanız ve tam o sırada küçük ama onun beğeneceği tarzda bir hediyelik eşya görürseniz (örneğin bir Homer Simpson şişe açacağı) mutlaka alın! Bu küçük sürprizler ona her zaman aklınızda olduğunu gösterir.

İŞİYLE İLGİLİ BİR DAVETTE ONA EŞLİK EDİN

Kabul ediyoruz, bu aktivite birlikte bir akşam geçirmenin en heyecanlı yolu değil. Ancak iş arkadaşlarıyla içeceğiniz bir içkİ veya şirket partisine gitmek sizi onun dünyasına sokar ve ona destek olduğunuzu gösterir. Ayrıca, artık size işle İlgili hikayeler anlattığında çevresindeki kişilerin yüzlerini gözünüzde canlandırabileceksiniz.

DJ'LİK YAPIN

Bazı şarkılar size belli insanları hatırlatır. Erkek arkadaşınızın aklında yer etmek için tüm zamanların en sevdiğiniz şarkılarını bir araya getirin ve onun da aynı şeyi sizin için yapmasını isteyin.

HER İKİNİZİN DE BAŞARISIZ OLDUĞU BİR DERSİ BİRLİKTE ALIN

Erkek arkadaşınızın kilden bir şeyler yapmaya çalışmasını, hamur yoğurmasını veya Almanca konuşmaya uğraşmasını seyretmek ne kadar komik olur bir düşünsenize.

YATAKTA KAHVE İÇİN

Son dakika hazırlanmak için acele edeceğinize, saatinizi biraz daha erkene kurup o artan zamanda sabah kahvenizi çarşaflar arasında sevdiğiniz kişiyle içebilirsiniz.

ONA KAFA MASAJI YAPIN

Bu sadece onu harika hissettirmekle kalmaz. Aynı zamanda kafası kucağınızdayken siz de bundan çok zevk alırsınız.

İLKLERİ PAYLAŞIN

İstiridye yemeyi veya kaykay yapmayı deniyor olabilirsiniz. Birlikte yeni bir şeyleri deniyor olmak İlişkinize bir enerji patlaması yaşatacaktır.

TROPİK BİR TATİLDEYMİŞSİNİZ GİBİ DAVRANIN

Sıcak bir günde kendinize birer tane meyveli-buzlu kokteyl yapın, plaj sandalyelerini ön bahçeye atın ve havuz kenarındaymışsınız gibi davranın.

BİR PROJE ÜSTÜNDE BİRLİKTE ÇALISIN

Beraber çalıştığınız bir partneriniz varsa bir işi başarmak daha kolaydır. Eğer erkek arkadaşınızla birlikte çalışırsanız kafanızdaki senaryoyu yazmak veya beş kilo vermek sizin için daha kolay olacaktır.

AKŞAM YEMEĞİNDE DONDURMA YİYİN

Koskoca bir öğünü sadece dondurmayla geçirmek annenizin hiç onaylamayacağı bir aktivite ama onu bu kadar günahkar kılan şey de bu zaten! Erkek arkadaşınız ve siz kendinizi, kuralları çiğneyen iki yaramaz çocuk gibi hissedeceksiniz.

BİR GÜNLÜĞÜNE KAÇIN

Film kiralayın, bir sürü dergi alın ve buzdolabını en sevdiğiniz yiyeceklerle doldurun. Daha sonra cep telefonunuzu veya bilgisayarınızı kapatıp her şeyden uzaklaşarak suçluluk duymaksızın birlikte harika zaman geçirin.

ONUNLA MAÇA GİDİN

Saatlerce futbol izleme fikri sizde ağlama hissi uyandırıyor olabilir. Ancak bize güvenin; spordan nefret ediyor bile olsanız maça gitmeniz çok faydalı. Erkek arkadaşınız sizin bu emeğinizi takdir edecek ve siz de stadyumda istediğiniz kadar abur cubur yiyebileceksiniz.

KAMP YAPIN

Her gece Çin yemeği mi yoksa pizza mı yiyeceğiniz konusunda tartışıyorsanız artık evden çıkmanızın zamanı gelmiş demektir! Örneğin, kamp yapmaya gidip dışarıda uyumak ilişkinizin rutin gidişatından uzaklaşmak için harika bir yol olabilir.

MAHMURE


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:07 Temmuz 2015Yayınlanma Tarihi:09 Temmuz 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.