Yabancı öğrencilere büyük fırsat

Üsküdar Üniversitesi’nden yabancı öğrencilere sınavsız giriş fırsatı!

Toplumun değişen ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Üsküdar Üniversitesi, yabancı uyruklu öğrencilere cazip imkânlar sunuyor.

Yabancı uyruklu öğrenciler kendilerine ayrılmış özel kontenjanlara % 50 indirimle ve herhangi bir sıralama sınavına tabii olmaksızın lise diplomalarıyla başvuru yapabiliyor.
Türkiye’de devlet üniversiteleri sadece YÖS ile öğrenci alırken Üsküdar Üniversitesi yabancı uyruklu adaylarını lise diploması ve not ortalaması ile istedikleri bölümlere kabul ediyor.

Yabancı uyruklu öğrenciler başvurularını internet üzerinden zahmetsizce ve hızlı bir şekilde yapabiliyor. Başvurular için herhangi bir ülke veya ülkeye özel kontenjan kısıtlaması da bulunmuyor.

Davranış Bilimleri ve Sağlık alanında Türkiye’nin ilk ve tek tematik üniversitesi olan Üsküdar Üniversitesi, İstanbul’un en tarihi ve merkezi ilçesi Üsküdar’da bulunuyor.
Tüm ulaşım akslarının çakıştığı kolay ulaşılabilir bir yerde bulunan Üsküdar Üniversitesi, üç kampüsünde eğitim veriyor. Üsküdar Üniversitesi öğrencileri, eğitim gördükleri alanda NPİSTANBUL Nöropsikiyatri Hastanesi’nde staj yapma imkânına da sahip oluyor.

Geniş laboratuvar imkânlarıyla da dünya standartında eğitim sunuyor.


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:08 Eylül 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.